tirsdag 18. august 2009

Chanel & Igor Stravinsky

Så Marie tok litt feil, det har gått meg hodet forbi at det faktisk er to filmer om Coco Chanel i år! men jo flere jo bedre for en dame med stil er alltid verdt mange filmer om!

Så gårsdagens film var ikke Coco avant Chanel (som forøvrig kommer ut 28august i norge og da folkens kan dere banne på at jeg skal se den også!)

Filmen var Coco Chanel & Igor Stravinsky. En veldig fin film om forholde mellom Coco og Igor. Igor stravinsky revulotinerer med sin music paralleler med Coco's radicale ideer innen mote verden. hun vil demokratisere måten kvinner kledde seg og han ville redifinere musikken. i 1920 blir Igor en flyktning fra den Russiske revolutionen og er tvunget til å bo i en liten leilghet i paris. Coco inviterer han og familien til og bo i sit UTROLIG FANTASTISK land hus! interiøret er fantastisk med stramme svarte kanter som contraster de hvite veggene og møblemange... Kostymene i filmen er også helt fantastisk, klassiske, tidløs, og STILFULL! Snakk om stilfull så kommer også veldig mange av cocos syn frem både på mote, og hygene og hvordan en kvinne skal dufte. Vi får se henne lukte seg frem til den verdensberømte Chanel Nr5.

løp og se folkens. hvis man liker kjærlighets historier, mote, og interiør og sterke kvinner er dette abselut en film for dere!


enjoy! XoXo M

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar