onsdag 8. juli 2009

I'm not gonna spend my life beeing a colour! Michael Jackson 1958 - 2009

ok, Så hvor mange klarte å ha tørre øynes i går da lille Paris Michael Katherin Jackson sa de siste ordene i minne stunden til Michael Jackson!! halloooo hjerte kjærende!
ever since the day i was born daddy has been the best father..!! åååh uten om det var det jo en super fin sermoni med mange flinke artister, Mariah Carrey kommer sikkert til å ha en bitte liten minni comback etter dette i og med at sangen hennes var background musikk i ettertid på CNN!

og ikke for og nevne brook shields! hennes tale var kansje den mest ekte av alle de som holdt taler! stapp full av personlige historier delt mellom henne og michael som kansje ikke alle klarte og følge like bra, men som sikkert var super festlig for de2 personlig! og at hun "fumbled for words" og med en skjelven hånd prøvde å holde seg selv sammen og ikke knekke ned på podiumet! Spesielt å få et innblikk i micheal jackson sitt ekte liv og ikke hans offentlige liv!

jeg kan ikke påstå at jeg er verden største micheal jackson fan men at han var en Utrolig dyktig artist og kansje verdens mest kjente artist kan vel ingen si seg i mot! Få andre har revolusjonert dance moves i verden som han og få artister har så mange sanger som verdens befolkningen kan melodi og teksten til som de sangene hans!

i tilleg var han jo en veeeldig bevist person på hva som foregår rundt om i verden.. altså uten å tenke på alle de spekulasjonene rundt ham om han var pedofil og gal så kan man ikke la være og huske bubbles og bevistheten hans angåede dyr. Eller at han dedikerte en sang og utalte seg om Benjamin mordet på Holmlia som skjedde i lille norge! Imponerende at han fikk det med seg i det hele tatt!

ja som dere sikkert skjønner likte ivertfal jeg micheal Jackson ganske godt og jeg klarer ivertfal ikke å ungå å danse bare litt når en av sangene hans spiller, its in our bones. You just can not, not dance when his music is playing!

XoXo

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar