fredag 18. desember 2009

på glatt isen

I går var det akkurat en uke igjenn til julaften og da var det på tide med den årlige skøyteturen på spikersuppa for det finnes få ting som er så stemning for oslobeboerne som en liten runde på glatt isen rett vedsiden av hvor vi praktiserer vår favorit fritidsaktivitet; shopping.
det gikk omtrent så her ;
Heldigvis var det ingen som trynte og ja vi prøvde og se så proff ut som går ann når en står på skøyter igjennomsnit 1-2 ganger i året. Men stemning var det ivertfal og selv om vi var litt sliten av å shoppejulegaver i forkant og gå rundt med skøyter rundt halsen så var det verdt det. Damen på eger sa til og med at hun fikk julestemning av og se oss for vi så ut som gamlejulekort!
Ned siden var at vi ikke sto så alt for lenge for det var -7grader og vind ute så hutte meg tu J*vlig kaldt! så etterpå var det rett hjem til varm te og mange flere lag med klær! så jeg kom på jobb seende slik ut:
Det kjekke med guttebukser er at du kan ha på deg så mange strømpebukser og stilongser du bare orker! I dag skal Far og jeg opp til frognerkirke og plukke med oss det tykkeste fineste juletreet vi finner alltid så koslig og bærejulegrana ned bygdøy alle :)

XoXo Rie

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar