torsdag 28. mai 2009

opptrapping av straff!

Som hver dag leste jeg litt igjenom aftenposten og merker at jeg blir en smule provoert.

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article3095472.ece

Artikkelen er om straff i norge, for voldtekt, mishandling og drap. HALOOOO! 10-12 år for DRAP! og komentaren er at de tro ikke at folk ikke dreper om straffen er lengre. NEI folk om dreper er gale og da holder vi dem borte fra gatene lengre! hva med alle de som blir sluppet ut før tiden, det gir jo signaler som at vi gir deg en veldig streng straff.. (ooo 12år) men hvis du er flink og hjelper til inne i fengselet så kan vi jo bare sløyfe de siste 4! da blir de lett 8 år for drap! helt galskap hvis det var et uhell så skjønner jeg at straffen ikke trenger å være såå streng men når man skyter noen i hodt eller knivstikker dem så er det jo gankse opplagt at det ikke var et uhell og at de fortjener mye lengre straff, max grensen er på 21! 10 er så vidt halvparten, vil det si at man må i det misnte være massemorder for og toppe max straff!
og voldtekt, det er jo ingen hemmelighet at dette er et voksende problem i norge! gatene er ikke lengre like trygge og en god del har kommet med komentaren at norske kvinner klær seg som om de ber om det! WTF! faktisk er de aller fleste voldtektene i norge utført på en fest av en nærbeskjent eller noen i omgangskretsen. og hvor vankelig må det ikke være og annmelde en gutt i vennegjengen for voldtekt, og om man tør så kan man håååpe på at det kansje blir en retsakt siden de fleste saker blir henlagt og så om han faktisk er en av de 2% eller hva det er så får han i verste fall 4år! mens dette kan ha påført store skader til offeret som faktisk må leve med dette hele sitt liv!
og videre provisert blir amn når politikerne har fått denne glimrende ideen om å faktisk gjøre norge til et litt strengere land , trpkke ut av sesam stasjon jussen så må man faktisk vente til 2012! for det er jo litt intenst om man skal begynne med en gang. man må jo trappe opp på dommene! HÆÆÆ! nej beklager du, i dag tenkte vi å trappe opp litt.. så skal vi se,, 4 år og vi er i 2009 da får vi vel gi deg 2månder extra.. og i 2010 kansje de får 5månder til! det er jo ikke akkurat som de skal vennes til bruket av en gjenstand!

jaja så fikk jeg det litt ut av systemet, men dere er vel enig i hvor sykt det høres ut???

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar